Γυμνή κολοκυθόπιτα με γιαούρτι και βρώμη

στις

Αγαπημένη φίλη φτιάχνει πίτα μοναδική, με το δικό της τρόπο! Εγγυημένο αποτέλεσμα και μοναδική γεύση. Δια χειρός Ιωάννας Σταμούλου.

Υλικά

  • 3 μεγάλα κολοκύθια τριμμένα
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 4 αβγά
  • 300γρ. γιαούρτι
  • 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
  • ¾ φλιτζανιού φαρίνα
  • 1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
  • 250γρ. φέτα λιωμένη
  • αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα κολοκύθια με το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο.

Προσθέτετε τα αβγά, το γιαούρτι, τη βρώμη, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το τυρί και ανακατεύετε καλά.

Λαδώνετε ένα ταψί και αδειάζετε μέσα το μίγμα που ετοιμάσατε. Ψήνετε στο φούρνο για 40 λεπτά περίπου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s